2012. szeptember 10., hétfő

Gondolatok egy nyaralás margórája



Ha pihentető nyaralásra vágysz, ne három gyerekkel és ne egy évek óta lakatlan házba indulj el.
Ha két emberből az egyik leül és nagyon sajnálja magát, hogy milyen kényelmetlen minden, míg a másik azért gürcizik, hogy kényelmesebb legyen, na abból se sok jó sül ki.
Sokat segít ezen a helyzeten egy jó szomszéd, aki biztosítja a reggeli pálinkádat. Minden reggel. Mert ahogy drága barátnőm megállapította: jóhelyre költözni tudni kell ;)
A telefont és a fényképezőgépet az olyan pillanatokban hagyod otthon, amik megismételhetetlenek. Például mikor a gyerekek fülig mézesen az ujjukkal kapirgálják a mézet a a keretről. Merhogy az előbb említett jó szomszéd még méhész is.
Vannak dolgok, amiknek egész egyszerűen nem kell megtörténniük. És ezen a tételen rengeteg sokat lehet gondolkozni mire kitakarítasz (na jó erős túlzás, még sehol sem tartok) egy házat.
A meleg víz és a fürdőkád kizárt, hogy az ördögtől való legyen. Vagy pont azért az, mert annyira tud hiányozni?
A Balatonon mindig akkor van sz*r idő, mikor mi lent (ez mekkora hülye szöveg már, nem is lent van hozzánk képest...) vagyunk. Szóval előre elnézést kérek az elkövetkező nyarakért amikor huzamosabb ideig leszünk ott.
Ami valakinek szemét, másnak kincs. Így lett a Balatonon is leánderem...
Hmm, szerintem volt még pár magvas gondolat ami megfogalmazódott bennem, de az eltelt időben kiestek a buksimból. Hagyjuk is, inkább mutatok képeket.

tábortüzes szalonnasütős gondolkodós
almákok 
ő őszintén élvezte a nomád életet

Huppsz, lebukott a fotós :)

kincs a szemétből

jó/újszomszédi ajándék

ritka pillanat
Levendulaházas csónakázós

4 megjegyzés:

  1. Egy ilyen szomszéd azért sokat javít az életkörülményeken :)

    VálaszTörlés
  2. A szomszéd jó, a nomád élet is a maga nemében, az idő nem volt annyira sz..r, -szerintem- tehát összességében biztos jól éreztétek Magatokat, legalább is a képek tanúsága szerint! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eső végülis nem esett, de 1 hét alatt 3 azaz három alkalommal tudtunk fürdeni. Takarításhoz megfelelt, este meg betakaróztunk. Októberben megyünk megint.

      Törlés