2012. február 6., hétfő

Állapotom

Na az tényleg nem normális. Pöppet felpörögtek az események, így a lassan szokásossá váló heti fogdokis szeánszon már meg is kaptam a szájsebészhez az időpontot. Ha már lúd legyen kövér, mindjárt péntekre. Én már ekkor röhögtem, leginkább kínomban, szombaton farsang, ujjé. Gyerekeknek jelmez sehol, egy pillanatra bevillant egy kép, kétszeresre dagadt pofázmánnyal iccaka öltögetek serényen, de gyorsan elzavartam a búsba... Egy életre megtanultam, hogy nem varrok szuper jelmezt szuperanyuként, hogy aztán ne legyen hajlandó még felvenni se a beste kölke... Gondolat elhessentve (bármiféle jelmezé amúgy, mivel azzal sokkoltak, hogy az egyik János vitéz, a másik kobra akar lenni), lelki felkészülésbe fogtam foghúzásilag. Ennek megfelelően péntek reggel bedurrant arcüregekkel, eldugult orral és hasogató torokkal ébredtem. De azért csak belevágtunk a zurammal, még a kezdődő hóesés sem tarthatott vissza. Kezdetnek szereztünk egy zseniális János vitéz jelmezt, majd gyógyszertárat is találtunk, ahol kaptam csodaszert, kidugult minden szagló és hallójáratom. Nem állítom, hogy daliás léptekkel csörtettem be az Arc- és Állcsontsebészet kapuján. Viszont fogorvosnál ennyit még nem röhögtem. Három orvos toporgott körülöttem, de nem azér mer olyan nagy gáz lett volna, a dokinőmet cukkolták, bőszen ajánlgatták, hogy valamelyikük a mellkasomra térdel segítségképpen, és adták a jobbnál jobb tanácsokat. Ragaszkodott a gazdihoz a fogacskám, de érzéstelenítőstől kicsitszédülökleülökmégegypicitestől mindössze 30 perc alatt végeztem. Nem éreztem semmit, és bónuszként el is búcsúzhattam a drágámtól. Annak viszont rettentően örültem, hogy a dokinő pár nap nyugalmat és kímélő programot írt elő, annak még inkább, hogy mindezt a zuramnak címezte szemtől szembe :D
A betartásáról talán majd  a következő posztban számolok be...
Jelenleg Louis Armstrong és Rudolf rénszarvas elfuserált utódjaként (igen, úgy trombitálok és a hangom is közelít) világítok kis piros orrommal a hóban. 31 foggal.
Ja és Motyi! Sörözni épp nem söröztem, de annyira tényleg nem volt vészes ;)

8 megjegyzés:

  1. :)
    A húzástól valamivel kevésbé rettegek mint a fúrástól, de lehet h nem tudtam volna együtt nevetni a körülöttem vicceskedő fogorvosokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon igyekeztek, hogy szórakoztassanak, így utólag valsz. azért , mert azt hitték terhes vagyok (egen, 2 éve tűnök 6 hónaposnak...) :)))

      Törlés
  2. Ugye? :D
    Ügyes.

    A sör jót tesz, leviszi a gyulladást. ;)

    VálaszTörlés
  3. Holnap rám is vár a foghúzás, aztán lehet gyökereket is szedni fog, mert csak fél fog...ajajajaj
    de örülök, hogy Te már szerencsésen túl vagy rajta, most már csak gyógyulgass!!Jobbulást!Puszillak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Noncikám, ez is csak fél fog volt, a többi letört már, és simán kihúzta! Jó, kicsit kínlódott, mert volt egy pici kampó a gyökerében, de minden szekatúra nélkül kijött. Én is ezért féltem, látod, kár volt :)

      Törlés
  4. Boldog Zsombi-szülinapot! ♥

    VálaszTörlés