2014. november 13., csütörtök

Bölcsész vagy mi...

Ma reggel iskolába menet, ahogy egyébként minden reggel, MR2 ment  az autóban, kb félúton elindult egy öööö, hát minek is nevezzem, dal. Mondjuk. Mire Kende rögtön felvillanyozódott: Anya ez Halottpénz, ugye? Ezt énekeltem este! (WTF???) Ebből a sokkból még fel sem ocsúdtam, jött a következő fejlövés a legkisebbtől: (a kedvetekért eltekintek az egyébként számos beszédhibától, ami elhangzott amúgy....)Szerintem azért halott pénz, mert van valami az égben (Kende és Zsombor egyszerre javítanak: a levegőben, te!), valami szörny, és az leér a földre, és szétszed reggel.
Kövezzetek meg, sírva röhögtem. Műelemzést hallgatni egy négyévestől hajnali háromnegyed nyolckor, hát, ez még egy tízmilliószoros napon is sok :)
Persze délután ezt még megfejelte a kisember azzal, hogy tök jó, hogy Halottpénz volt reggel a rádióban és meghallgattuk, mert az az ő kedvence.
Ha esetleg nem tudnátok miről beszélek: a dal
Majd közölte, hogy Máté legózás közben azt énekelte , tudod anya az a nem kérek mást csak elég időt, na azt. És aztán ő is azt énekelte. De anya segíts hogy is van a második része?
Anya meg néz hülyén, mert ugyan pont ugyanannyiszor hallotta a dalt mint a gyermek, az 3 alkalom neki nem volt elég ahhoz, hogy megtanulja a dal szövegét... Igazán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése