2012. november 7., szerda

Aktuális gödöralja

Most adok magamnak kettő napot, kényemre kedvemre fetrenghetek ebben az állapotban.Valahogy megint minden összejött, egyik barátnőm tragédiája a másik után, a beteg öcsém, akinek most épp a jobb tenyerét rántotta össze ez a gyűlöletes kór (pincéreknél hasznos...), érthetetlen egészségi állapotom  hulló (mit hulló, záporozó) hajjal és kezdődő látászavarral (igen az önsajnálati napok letelte után első dolgom egy alapos vérvétel), igazán (ijesztően)NEHÉZ napok, egy fejem felett (már nem sokáig) lebegő műtét és az ő várható utóélete, a szendvicsgyerekem legújabb, ijesztő tünetei (pszichés szipogás és soha nem tapasztalt nehéz és zokogós elválás az óvodában reggelente), hát, ezek egyike sem tesz jó nekem. De mondom, kettő nap, és megrázom magam, befejezem a zárójeles írogatást (most még szabad ;) )és amit tudok megoldok,a többit pedig miután jól megrágtam, helyére teszem. De lehetne, hogy addig is valaki jól megölel miközben a buksimat simogatja és azt mormolja a fülembe, minden rendben lesz???????

4 megjegyzés:

  1. Minden rendben lesz, de látászavarral jobb lenne, ha mielőbb felkeresnél egy orvost, nem csak két nap múlva.

    Innen már csak felfele van.

    VálaszTörlés
  2. Azonnali kivizsgálás, -szemészet, vérvétel,mint legfontosabb-, és a többi amit a doki ajánl. Nem halogatni, hanem azonnal csinálni! Valószínű, hogy Zsombi érzi leginkább a benned dúló viharokat, és Ő ezt nem tudván másképpen kimutatni, így teszi, hogy ilyen tüneteket produkál! Minden rendben lesz, helyre jössz, DE a fizikai- mentális leterhelés, ami ilyen hirtelen jött, és az egyéb lelki megrázkódtatások nem használnak senkinek sem. VIGYÁZZ MAGADRA! NE Magad tedd rendbe Magadat,hanem bízd az orvosra, nehogy valami komoly baj legyen!!!

    VálaszTörlés
  3. Már mindent leírtak, amit én is akartam, Nagyon vigyázz magadra!!!és már tegnap elmehettél volna orvoshoz!!!és küldök sajnos csak így virtuálisan,de egy hatalmas ölelést, és egy buksi simogatást is, és csak suttogom, hogy MINDEN RENDBEN LESZ!!!csak ne hanyagold el MAGAD és irány az orvoshoz, mert ha nem simogatás helyett f.nékbillentés lesz!!!

    VálaszTörlés