2010. április 17., szombat

Attrakcijjóóó!

Most már talán nem kiabálom el, ha leírom, Zsombikám milyen nagyon ügyes lett az elmúlt napokban. Erősen úgy néz ki, hogy az alvásokhoz délután és este kell pelus, egyébként kis gatyás galamb lett a lelkem. Napi 1-2 baleset előfordul, de magától szól, hogy pisilni akar. És nagyon büszke arra, hogy gatyát hord, mindenkinek meg kell nézni :)) És ami fontos, hogy egyedül vetkőzik pisiléshez, le tudja tolni a nadrágot, a gatyát, illetve ha body van rajta letépi :), és a pelust is le tudja venni. És egyedül mos kezet. És imád kezet mosni :)
Még a végén megint csak pelenkásunk lesz??? Csak mikor már végre...
Tegnap egyébként NST-n voltam, semmi nem történt azon kívül, hogy megjött a kontrolltenyésztésem eredménye, és egy halom gyógyszert kaptam... Aminek lenni kéne az nincs (laktobaci), aminek nem kéne az van... Szerencsére a streptokókusz már feladta. Csak van helyette más... De most már csak vége lesz ennek előbb-utóbb :)))
Van egy olyan érzésem, hogy őkelme sem fog idő előtt (hol van az már...) érkezni. Azt azért mélyen remélem, hogy nem várja meg apu szülinapját, 30-át, mint ahogy azt mások remélik... Mindenesetre holnap kimegyek reggel a piacra, bár Élet azt morogta, hogy talán már nem kellene. De könyörgöm, heverésszek itthon, várva, hogy valami történjen???? Kimegyek, szétnézek, töltődök, hátha alakulunk.
Ja és megvan a véleményem a szolgáltatókról is, majd erről is írok, ha még odajutok, de már nem ma :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése