2011. január 30., vasárnap

Díjaztok


Gneke lepett meg ezzel a díjjal, megtiszteltetés, ezúton is köszönöm neki.
Lássuk mit kell tennem: Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.─ Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.─ Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, és linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.─ Tehetséges, kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.
Ez utóbbi nehéz feladat, mert azt hiszem nagyrészt olyan blogokat olvasok, látogatok, ahol már rutinos bloggerek írnak, vagy már megkapták a díjat, de azért igyekszem.
Első díjazottam Fruzsi, aki nemrég indította útjára a blogját, hogy minél több ötletet gyűjthessen kisfiának, Jancsikának. Nagyon szimpatikus az, ahogyan ír, amennyi energiát érzek benne.
Aztán nagyon szeretem olvasni Chipie írásait, ő nem kezdő, és nem is tudom mennyien olvassák, de mindenkinek érdemes :)
Gemini valahol sorstársam, bár ő még keményebben játszik, 3 kislánya van, akikből ketten olyanok, mint 2 tojás :) Szeretem olvasni az akciódús bejegyzéseket :)
Szerettem volna még nagyon sokakat felsorolni, de talán majd egy másik játékban :)
A díjazottak fogadják szeretettel, a többiek pedig kukucskáljanak be hozzájuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése