2011. január 3., hétfő

Isten hozott!!

Isten hozott mindenkit ebben a szép új évben!
Bízom, hiszem, remélem, szebb lesz ez az előzőnél. Azt a veszteség fémjelezte, rengeteg veszteség. Egyetlen, bár ragyogó fényes hozománya egy apró angyal, aki folyvást igyekszik minden veszteséget jóvá tenni. Legyen ez az év a fejlődésé, a megerősödésé, ha kell, legyen a változásé. Nyitottan várom, mit hoz elénk .
Illendően vártuk ez új évet, mindahányan. Kende is Zsombi is virrasztottak velünk, várták becsülettel a pezsgőbontást, lesték a környékbeli tűzijátékokat, éjfél előtt nem sokkal csatlakozott hozzánk az első szilveszterét ünneplő is, el is készült egy sosevolt fotó, az egész család a kanapén 2 perccel éjfél előtt. Ez a fotó nem fog ide felkerülni, egyrészt ebben az időpontban azért nem volt reális, hogy normális, gépbe nézős kép készüljön, másrészt a családfő nem rajong virtuális naplómért, benne szerepelni még kevésbé. Az összes pasi pezsgőt bontott, mérhetetlenül le is részegedett a tengersok Süsü pezsgőtől. Ezért aztán szépen sorban ki is dőltek, elsőként Zsombi, Csanád többet volt kézben mint ágyban, néminemű ordítás okán (apja szerint szeparációs szorongás, szerintem meg csak jönnek az őrlői, neadjisten rosszul viselte a durrogtatást), Kende is eldőlt 2 óra táján.
Azért azt el kell mondanom, stílusosan búcsúztunk az óévtől, Csanád integet, és pápázik hozzá, egyelőre meglehetősen önkényesen, ezért aztán megörökíteni még nem sikerült.
Holnap végre újra jönnek a hétköznapok, mindannyiunkra ráfér már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése