2009. október 15., csütörtök

Merthogy

meglehetősen hiányzik neki az óvoda... Nem vittem a héten, mert minden este hőemelkedése van. Nincs egyébként semmi baja, nem taknyos, nem köhög, de szerintem kicsit le van gyengülve, nem baj, ha nem hoz az oviból haza semmit. De látom rajta, hogy hiányzik neki. Kedden ebéd előtt közölte, hogy ma ő a napos. Ő rakta ki az evőeszközöket, szalvétát hajtogatott, kirakta, poharakat kért, azt is kirakta, szakosan szájával lefelé, és közölte, hogy majd csak a másodiknál fordítjuk fel, és akkor ihatunk. Leves után összeszedette velem a tányérokat. Sajnos ebéd után nem takarított fel, mint az oviban :))  Jártában keltében az ovis dalokat dudorássza, és megbeszélte Zsombival, hogy ha nagyobb lesz, majd együtt kergetik a lányokat az oviban. Ez ugyanis napi kötelező elfoglaltság a barátoknak.
És valamelyik este megkérdezte Élettől, mi volt a munkhelyén. Ezt kérdezi tőle ugyanis apukája minden nap, mi volt az oviban. Erre általában az a válasz, hogy jó.
Nézegettünk valami ruhát, hogy már kicsi rá, mondta, hogy akkor majd a kistesó hordja :)))) Ó, bár ott tartanánk már. Vagyis azért inkább annyira nem sürgetem az időt, szeretnék minden percet kihasználni, hiszen szándékaim szerint ez az utolsó pocakosságom. Amiben egyébként beléptem a 2. trimeszterbe. Most, hogy így belegondolok, az émelygés elmúlt, talán annyira fáradt sem vagyok már, igaz igyekszem minden délután aludni a fiúkkal.
Holnap fel kell keresnem a védőnőt, kérdéseim is vannak, és igazolást is kellene kérnem  a családi adókedvezményhez. Te jó ég, nagycsaládosok leszünk :))))
Jaj de édes!
Zsombi ül a padlón egy fényképalbummal, és hajtogatja, hogy apa, keresgéli a képek között. Tegnap nagyon büszke voltam rá. Dédinél játszott egy babával, vagy inkább A babával. Nézegette, forgatta, majd egyszercsak közölte, hogy kaka. Már hogy a baba bekakált. És kérem közölte, hogy ká (kád),  kivitte a fürdőszobába, le kellett vetkőztetni, és kis híján meg is fürdette. Aztán behozta, közölte, hogy itta (tiszta), és felöltöztettük. Aztán megkínálta szőlővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése